Podnikatelská mise do Kazachstánu a Ruské Federace

SP ČR si Vás dovoluje informovat, že ministr průmyslu a obchodu ČR pan Jiří Havlíček hodlá v červenci t.r. uskutečnit  pracovní návštěvu Kazachstánu (Astana) a Ruské Federace (Jekatěrinburg) v termínu 10. - 13. července 2017 u příležitosti konání výstavy EXPO Astana 2017 a veletrhu Innoprom, Jekatěrnburg 2017.        

Svaz průmyslu a dopravy ČR byl v této souvislosti pověřen organizací podnikatelské mise. Na této misi budeme spolupracovat s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR). 

Podnikatelská mise bude primárně zaměřena na energetiku. V  rámci doprovodného programu návštěvy se v Jekatěrinburgu dne 11.7.2017 uskuteční „Česko-ruská energetická konference“a bilaterární jednání firemV Astaně v termínu 12.-13.7.2017 se uskuteční  dvou denní Česko-kazašska energetická konference a bilaterární jednání firem v českém pavilonu EXPA Astana 2017 s pracovním názvem: Zkušenosti české energetiky, prezentace současných moderních českých technologií pro výrobu elektrické a tepelné energie z uhlí, jádra, plynu, vody a z dalších obnovitelných zdrojů energie.“

Účast v podnikatelské delegaci doporučujeme firmám z oblasti energetiky, těžby, zpracování ropy a zemního plynu, zástupce bank a firmy působící v oblasti Smart City.

Záloha na účastnický poplatek činí pro jednoho účastníka 35 900,- Kč.

V případě zájmu o účast v podnikatelské misi Vás žádáme o vyplnění přiložené přihlášky, elektronického registračního formuláře a PPT slidu viz príloha tohoto e - mailu. 

1.      Podepsanou přihlášku zašlete, prosím, e-mailem na SP ČR na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nejpozději do 30.5.2017

2.     Současně s přihláškou je nezbytné vyplnit elektronický formulář, který naleznete zde: http://registrace.spcr.cz/mise?eventId=473&controller=event&task=individualRegister nebo zde http://registrace.spcr.cz/ nejpozději     do 30.5.2017.

Bez vyplnění elektronického formuláře není možné Vaši přihlášku akceptovat.

3.     Dále Vás žádáme o vyplnění vzorového snímku v Power Point (slouží pro představení delegace na podnikatelském fóru) a jeho zaslání (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Na tutéž adresu prosím zašlete i logo Vaší společnosti v tiskové kvalitě (300DPI nebo vektorový formát) a fotografii účastníka mise o velikosti 32x35mm – Š min. 380 px a V min. 430 px (slouží jako podklad do katalogu podnikatelské mise).

Jakmile obdržíme od Vaší společnosti PŘIHLÁŠKU, zašleme Vám pokyny k vyřízení vstupních víz do RF a zašleme zálohovou fakturu na účastnický poplatek. Další podklady a informace Vám budeme průběžně zasílat elektronickou poštou.

Za SP ČR misi organizačně zajišťuje Mgr. Olga Zuláková, manažerka sekce mezinárodních vztahů, tel. 225 279 406, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pozvánka ke stažení zde

Přihláška ke stažení zde

Program mise ke stažení zde

Snímek Power Point ke stažení zde 

Olga Zuláková
/
kategorie Stanoviska SP ČR
zpět