Podnikatelská mise do Jekatěrinburgu a Astany

Rádi bychom Vás pozvali k účasti v podnikatelské misi, která doprovodí ministra průmyslu a obchodu ČR pana Ing. Jiřího Havlíčka, MBA do Jekatěrinburgu a Astany v termínu 10. - 13. 7. 2017. Organizací mise byl pověřen Svaz průmyslu a dopravy ČR.
Vzhledem k tomu, že se nám podařilo od realizátora české účasti EXPO Astana 2017 získat finanční podporu na uhrazení ubytování v Astaně a zpáteční letenku (v případě zájmu o vlastní dopravu do Astany a zpět), cena za misi činí 29 000 Kč. Podmínkou finanční podpory, respektive získání dotace, je odborné vystoupení v rámci česko-kazašské odborné konference. Program mise najdete ZDE.

Na misi budeme spolupracovat s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) a dále se Sdružením „CZET – české energetické technologie“, v koordinaci s Ministerstvem energetiky Kazachstánu a dalšími kazašskými partnery, s kterými již proběhla přípravná jednání.

Účast v podnikatelské delegaci doporučujeme firmám z oblasti energetiky, těžby uhlí, zpracování ropy a zemního plynu, odpadového hospodářství, úpravy pitné vody pro osobní spotřebu, ale také z oblasti strojírenství a dopravních systémů. Dále doporučujeme účast zástupcům bankovního sektoru, zástupcům ČEB a EGAP a firmám působícím v oblasti Smart City.

V případě Vašeho zájmu o účast v podnikatelské misi Vás žádáme o vyplnění přihlášky, elektronického registračního formuláře a PPT slidu.

1. Podepsanou PŘIHLÁŠKU zašlete, prosím, e-mailem na SP ČR na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nejpozději do 15. 6. 2017.

2. Současně s přihláškou je nezbytné vyplnit elektronický formulář, který naleznete ZDE nejpozději do 9. 6. 2017.
Bez vyplnění elektronického formuláře není možné Vaši přihlášku akceptovat.

3. Dále Vás žádáme o vyplnění VZOROVÉHO SNÍMKU v Power Point (slouží pro představení delegace na podnikatelském fóru) a jeho zaslání (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Na tutéž adresu prosím zašlete i logo vaší společnosti v tiskové kvalitě (300DPI nebo vektorový formát) a fotografii účastníka mise o velikosti 32x35mm – Š min. 380 px a V min. 430 px (slouží jako podklad do katalogu podnikatelské mise).

ZDE naleznete také osobní dopis pana Ing. Františka Chaloupeckého, viceprezidenta Svazu průmyslu a dopravy České republiky, s dalšími detaily k této misi.

Kontaktní údaje:
Mgr. Olga Zuláková
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Tel.: +420 225 279 406
Pavla Neumannová
/
kategorie Stanoviska SP ČR
zpět