SOUTĚŽ HSBC INTERNATIONAL BUSINESS AWARDS

SP ČR  udělil záštitu.

Organizátoři konferencí Trade Forum zvou firmy k zapojení do soutěže HSBC International Business Awards zaměřené na podporu dynamických českých firem, které se rozhodly uspět na zahraničních trzích.
Zapojením do soutěže pod záštitou Svazu průmyslu a dopravy ČR může Vaše společnost získat podporu konkrétního exportního projektu nejen v České republice, ale především na trhu, na kterém jste se rozhodli uspět. Můžete získat odborné poradenství týkající se nástrojů mezinárodního obchodu, vždy s přihlédnutím ke konkrétnímu regionu, na který směřujete a také právní poradenství od renomovaných partnerů projektu.
V neposlední řadě budete mít příležitost navázat další kontakty a dále rozvíjet svůj export účastí na globální HSBC konferenci.
Vítězové také získají mediální publicitu prostřednictvím mediálního projektu Czech Top 100, vysílaného Českou televizí, nazvaného Mapa úspěchu (www.mapauspechu.cz), který mapuje příběhy úspěšných českých firem, jež pozitivně ovlivnily stav české společnosti a ekonomiky za posledních 25 let a mediální podporu v regionálním deníku VLP.
V případě zájmu o účast v soutěži zašlete vyplněnou přihlášku nejpozději do 15. září 2016 na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Přihláška ke stažení zde:
Veškeré bližší informace a pravidla soutěže naleznete na internetových stránkách www.tradeforum.cz nebo se můžete obrátit na kolegyni A. Vojáčkovou, tel. 702 148 04

Růžena Hejná
/
kategorie Soutěže
zpět