Startuje další ročník soutěže NEJinovátor Jihomoravského kraje

jjj

Svaz průmyslu a dopravy ČR je i letos partnerem úspěšné soutěže "NEJinovátor Jihomoravského kraje", která je vyhlášena již potřetí. Ověřit úroveň inovační vyspělosti firmy a poměřit síly s konkurencí mohou opět malé a střední podniky působící v Jihomoravském kraji. Cílem soutěže je podpořit inovační podnikání v regionu a ocenit firmy, které nejefektivněji pracují s inovacemi.


Novinkou letošního ročníku je kategorie "NEJinovátor v oblasti HR" , která ocení společnosti s nejlepším řízením inovací v oblasti lidských zdrojů. Nejúspěšnější firmy budou vyhlášeny na listopadovém slavnostním galavečeru za účasti hejtmana Jihomoravského kraje.

Do soutěže se mohou přihlásit malé a střední firmy z Jihomoravského kraje, účastníky může opět nominovat i odborná veřejnost. Bezplatná registrace probíhá prostřednictvím webových stránek www.nejinovator.cz do 31. srpna 2016.

Soutěž vyhlašuje Unie malých a středních podniků ČR. Partnery soutěže jsou agentura CzechInvest, Svaz průmyslu a dopravy ČR, Masarykova univerzita, Vysoké učení technické v Brně, Mendelova univerzita v Brně, Krajská hospodářská komora Jižní Moravy, Regionální hospodářská komora Brno a další.

Registrace a další informace o soutěži jsou dostupné na webových stránkách www.nejinovator.cz.


Ke stažení:
Tisková zpráva Soutěž NEJinovátor Jihomoravského kraje 2016

Kateřina Pavlíková
/
kategorie Soutěže
zpět