Asseco Solutions, a.s.

Asseco Solutions je průkopníkem a vizionářem na poli ERP podnikových informačních systémů. Již pětadvacet let přináší svým zákazníkům nejmodernější technologie v oblasti podnikového softwaru. V rámci svých služeb nabízí společnost svým zákazníkům základní analýzu současných podnikových procesů, nasazení vhodného řešení s nejmodernějšími technologiemi a funkcionalitami i následné zabezpečení migrace dat.
Skupina Asseco Group se řadí mezi 10 největších poskytovatelů softwaru v Evropě, má zastoupení ve více než 30 zemích světa a zaměstnává přes 16.600 lidí. Skupina zastřešuje úspěšné IT společnosti po celém světě a nabízí komplexní software pro všechny oblasti podnikání. Více než polovinu celkových příjmů skupiny tvoří prodej vlastních řešení. Asseco Solutions je nositelem budoucích technologií v rámci celé skupiny, protože spojuje rychlost středně velké společnosti se zázemím jednoho z největších poskytovatelů IT řešení.
Hlavním předmětem podnikání společnosti Asseco Solutions a.s. je vývoj a poskytování softwaru, konkrétně podnikových informačních systémů (ERP). Realizuje projekty pro komerční sféru i veřejnou správu. Poskytuje oborová řešení pro velké a středně velké podniky, které se zabývají výrobou, obchodem či službami. Je součástí skupiny Asseco Group, která funguje jako jedna z nejinovativnějších a nejrychleji rostoucích softwarových společností v Evropě. V České republice má společnost celkem 18 poboček a je členským subjektem jednoho z kolektivních členů Svazu průmyslu a dopravy ČR – ICT UNIE z.s.
Zelený pruh 1560/99
Braník
140 00 Praha
50°2'22.802"N, 14°25'43.514"E
IČO: 64949541
DIČ: CZ64949541
Tel.: 244 104 111
Fax: 244 104 444
Členství ve sdruženích
ICT UNIE z.s.

Další podrobné informace pouze pro členy Svazu

Přístup do neveřejné části Pouze pro členy svazu

Pokud uvedené údaje neodpovídají skutečnosti, prosím, obraťte se na správce členské základny prostřednictvím emailu: lcechova@spcr.cz

zpět