Google Czech Republic, s.r.o.

Hlavním předmětem činnosti společnosti Google Czech Republic, s.r.o., jsou podpůrné marketingové služby pro společnost Google Ireland Limited a služby v oblasti výzkumu a vývoje pro společnost Google Inc. Tyto služby se v loňském roce týkaly primárně lokalizace produktu a rozvoje spolupráce s českými softwarovými vývojáři.
Společnost se mimo jiné zasazuje o rozvoj digitálních dovedností českých občanů. V roce 2016 spustila společnost online platformu Digitální garáž, která nabízí bezplatné lokalizované kurzy na míru pro začátečníky i pokročilejší uživatele internetových nástrojů. Kromě toho společnost organizuje školení realizované ve spolupráci s partnery.
Google Czech Republic, s.r.o., je společnost s ručením omezeným, který vznikla v roce 2006 s cílem působit jako zastoupení Google pro Českou republiku. Hlavním předmětem její činnosti jsou obchodní a marketingové služby pro společnosti ve skupině a pro mateřskou společnost. Společnost nemá žádnou organizační složku v zahraničí a je členským subjektem jednoho z kolektivních členů Svazu průmyslu a dopravy ČR – ICT UNIE z.s.
Stroupežnického 3191/17
Smíchov
150 00 Praha
50°4'13.111"N, 14°24'9.578"E
IČO: 27604977
DIČ: CZ27604977
Členství ve sdruženích
Asociace pro elektronickou komerci, z. s.
ICT UNIE z.s.
Svaz průmyslu a dopravy ČR

Další podrobné informace pouze pro členy Svazu

Přístup do neveřejné části Pouze pro členy svazu

Pokud uvedené údaje neodpovídají skutečnosti, prosím, obraťte se na správce členské základny prostřednictvím emailu: lcechova@spcr.cz

zpět