innogy Česká republika a.s.

OBCHOD
innogy Energie
Spolehlivé dodávky energií a prvotřídní servis jsou u nás samozřejmostí. Našim zákazníkům dnes nabízíme mnohem víc. V široké nabídce inovativních produktů a služeb si vybere opravdu každý. Umíme lidem i firmám poradit jak využívat energie efektivněji a ušetřit. Firemním klientům nabízíme produkty a IT řešení, které jim usnadňují nákup energií a pomáhají k dosažení nejlepší ceny.

innogy Zákaznické služby
Našim zákazníkům poskytujeme prvotřídní servis. Máme širokou síť kontaktních center napříč Českou republikou a nonstop zákaznickou linku 800 11 33 55. Lze se s námi spojit také přes skype, online chat a videoterminály.

TEPLÁRENSTVÍ
innogy Energo
Vyrábíme teplo a elektřinu v teplárenských provozech po celé ČR. Provozujeme soustavy centrálního i lokálního zásobování teplem. Používáme moderní technologie s ohledem na maximální účinnost jednotlivých zařízení a ochranu životního prostředí. Naším receptem je kombinování výroby elektrické a tepelné energie.

ČISTÁ MOBILITA
Patříme k největším hráčům na trhu CNG. Masivně investujeme do rozšíření vlastní sítě plniček. Nabízíme poradenství a spolupráci v oblasti čisté mobility.
V Česku jsme lídrem mezi dodavateli zemního plynu pro domácnosti a firmy. Vedle dodávek vyrábíme teplo a prodáváme elektřinu. Nabízíme řadu moderních energetických služeb a produktů. Zaměřujeme se na inovace a dlouhodobou udržitelnost a čistou mobilitu.
Limuzská 3135/12
Strašnice
108 00 Praha
50°4'48.663"N, 14°30'35.063"E
IČO: 24275051
DIČ: CZ24275051
Tel.: +420 225 775 111
Členství ve sdruženích
Český plynárenský svaz
Svaz průmyslu a dopravy ČR

Další podrobné informace pouze pro členy Svazu

Přístup do neveřejné části Pouze pro členy svazu

Pokud uvedené údaje neodpovídají skutečnosti, prosím, obraťte se na správce členské základny prostřednictvím emailu: lcechova@spcr.cz

zpět