Představte Vaši firmu výchovným a kariérním poradcům, workshopy doplní bulletin

Jedním z úkolů kariérového a výchovného poradce na základní škole je pomoc s výběrem dalšího studia s ohledem na budoucí povolání žáka. Podílí se také na přípravě zapojení kapitoly Člověk a svět práce do školního vzdělávacího programu i na jeho přímé výuce. Poradci jsou s žáky v denním kontaktu, znají jejich schopnosti a dovednosti a mohou jim pomoci při volbě střední školy s vidinou dobrého pracovního uplatnění.

SP ČR společně s dalšími regionálními partnery proto pořádá pravidelné workshopy pro výchovné a kariérní poradce základních škol, kde je informuje o situaci na trhu práce, možnostech odborného vzdělávání či akcích věnujících se prezentaci škol a firem. V rámci těchto workshopů nechybí ani představení zaměstnavatelů z regionu.

A protože prioritou SP ČR je udržovat se základními školami spojení a přenos informací po celý rok a usnadnit kariérním poradcům práci při získávání potřebných podkladů, rozhodli jsme se pro ně vydávat informační bulletin celokrajského charakteru. Jeho obsahem budou zejména aktuální informace na trhu práce v kraji, upozornění na vzdělávací akce, veletrhy pracovních příležitostí či soutěže podporující odborné vzdělávání, bude představovat výrobní firmy v regionu, nové obory na školách i konkrétní příklady spolupráce škol a zaměstnavatelů.

Tímto Vám nabízíme možnost prezentace Vaší firmy a aktivit na podporu odborného vzdělávání, ať už v informačním bulletinu nebo na workshopech určených kariérním a výchovným poradcům.

V případě zájmu o prezentaci a pro více informací se obracejte na regionální manažerku SP ČR pro Ústecký a Karlovarský kraj Radku Šplíchalovou na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Nabídka prezentace v informačním bulletinu pro výchovné a kariérní poradce v přiložených dopisech.

dopis_info_bulletin_kariérní_poradenství_ZŠ_Ústecký_kraj.PDF

dopis_info_bulletin_kariérní_poradensví_ZŠ_Karlovarský_kraj.PDF

Zuzana Šestáková
/
kategorie Svaz v regionech
zpět