Setkání s jihoafrickými firmami a zasedání smíšené komise pro ekonomickou spolupráci

Akce proběhnou v Praze 4. října 2019 a v Brně 7. října 2019 v rámci MSV 2019.

 

Zveme Vás na zasedání Smíšené komise pro hospodářskou spolupráci mezi ČR a Jihoafrickou republikou s následnými B2B jednáními s jihoafrickými firmami ze sektoru elektrotechniky, energetiky, vodohospodářství a odpadního průmyslu, které proběhne v pátek 4. října 2019 od 10:30 hodin na Ministerstvu průmyslu a obchodu ČR, Na Františku 32, Praha 1.

V této souvislosti Vás také žádáme jménem Ministerstva průmyslu a obchodu o Vaše náměty k obchodní a hospodářské problematice ve vztahu k Vašim aktivitám a zájmům v Jihoafrické republice (v češtině) a případně příspěvek do závěrečného protokolu (anglicky), týkající se vašich aktivit v této zemi, které byste takto chtěli oficiálně podpořit, a to do 6.9. na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Seznam přijíždějících firem z JAR ke stažení zde.
Pozvánka na zasedání zde.
Registrace na zasedání a B2B v odkaze zde. 

Zároveň proběhne prezentace firem z JAR také první den na MSV v Brně, 7. října od 10:00 hodin v pavilonu E (sále S2), takže toto je další příležitost pro ty, kteří budou přítomni na MSV a budou mít zájem se s jihoafrickými firmami setkat. Pozvánka zde. Odkaz na registraci najdete zde.

JEDNACÍ JAZYK: angličtina

KONTAKTNÍ OSOBA: Sabina Tančevová, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., T: +420 225 279 402

 

Sabina Tančevová
/
kategorie MSV
zpět