Bezplatná reklama Vaší firmy na Euronews

Nabídka zpracování krátkého videoklipu  pro prezentaci českých firem.

Má Vaše firma méně než 250 zaměstnanců?

Získali jste nové kontakty na zahraničních trzích nebo podporujete sociální podnikání či jste vyvinuli nové technologie/výrobky za využití evropských peněz?

Chcete se podělit o svůj úspěch se zbytkem Evropy?

Máte zájem o bezplatnou reklamu na Euronews?

Pokud jste si na všechny otázky odpověděli kladně, tak jste právě Vy vhodným kandidátem pro natočení 3minutového klipu pro zpravodajský kanál Euronews v rámci programu Business Planet.

CEBRE – Česká podnikatelská reprezentace při EU hledá malou a střední firmu pro natočení 3minutového videoklipu pro Euronews. Cílem klipu je poukázat na rozvoj firmy (expanze na zahraniční trhy, nové obchodní kontakty, inovace, sociální podnikání, atp.) za využití podpůrných programů Evropské unie jako jsou strukturální fondy, programy EU na podporu přístupu na třetí trhy (např. evropská podnikatelská centra ve třetích zemích, help desk IPR v Číně, síť Europe Enterprise Network, účast na misích pro růst nebo v programech vnější spolupráce EU) či inovací (7. Rámcový program, eko-inovace a další).

Využijte tuto jedinečnou příležitost a inspirujte i ostatní podnikatele, jak efektivně využít evropské finanční prostředky na rozvoj podnikání. Váš klip bude vysílán prostřednictvím nejsledovanějšího zpravodajského kanálu v Evropě ve 155 zemích.

Posílejte nám Vaše přihlášky formou krátkého popisu přínosu evropských peněz pro rozvoj Vaší firmy na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nejpozději do 30. září 2013.

Krátká ukázka klipů Business Planet ke zhlédnutí zde.

 

Alena VLAČIHOVÁ
ředitelka
CEBRE – ČESKÁ PODNIKATELSKÁ REPREZENTACE PŘI EU
Český dům, 60 Rue du Trone, B-1050 Brusel
Tel: +32 2/502 07 66 │ +420 246 031 707 (pouze pro volání z ČR) │ Fax: +32 2/513 10 82
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. │ Web: www.cebre.cz 

kategorie CEBRE a SPČR
zpět