Vítězi Ceny Ústeckého kraje za CSR jsou členské firmy SP ČR


csrussti
Dne 12.9.2016 v Ústí nad Labem proběhlo slavnostní vyhlášení 2. ročníku soutěže "Cena Ústeckého kraje za společenskou odpovědnost“. Vítězové vzešli z celkem 27 subjektů z řad malých a velkých podniků, obcí i dalších organizací veřejného sektoru. Mezi nimi dominovaly členské firmy SP ČR. V kategorii podnikatelský sektor zaměstnavatelé nad 1000 zaměstnanců zvítězila, stejně jako loni, společnost AGC Flat Glass Czech, v kategorii nad 250 zaměstnanců se na prvním místě umístila společnost Mondi Štětí a.s. Speciální cenu poroty za přínos v oblasti spolupráce firemní a vzdělávací sféry obdrželo litvínovské Unipetrol výzkumně vzdělávací centrum (UniCRE)

Cílem této soutěže je ocenit subjekty podnikatelského a veřejného sektoru, které jsou v kraji na poli společenské odpovědnosti organizací aktivní, nad rámec svých zákonných povinností pečují o své zaměstnance, rozvoj území, transparentní obchodní vztahy a životní prostředí. Zároveň zvyšuje povědomí o tomto konceptu a inspiruje ostatní.

Vyhlašovatelem soutěže je Ústecký kraj společně s Hospodářskou a sociální radou Ústeckého kraje, odborným garantem je Rada kvality České republiky. Podrobnosti o soutěži najdete na webu organizátorů.

kategorie Svaz v regionech
zpět