Dotazník MZe - vyberte si svůj veletrh a výstavu pro rok 2022 a 2023

Dovolujeme si Vám postoupit žádost Ministerstva zemědělství o vyplnění krátkého online dotazníku, který si klade za cíl zmapovat zájem českých firem o účast na mezinárodních veletrzích a výstavách (mimo Evropskou unii) v oblasti zemědělství a potravinářství v roce 2022 a 2023.

Výsledky tohoto průzkumu budou následně zohledněny při výběru a zacílení proexportních aktivit Ministerstva zemědělství, a to tak, aby kopírovaly Vaše většinové požadavky.
 
Vyplnění dotazníku Vám nezabere déle než 5 minut a jeho výsledky budou sloužit výhradně pro potřeby Ministerstva zemědělství. Žádáme o vyplnění dotazníku za firmu vždy pouze jedenkrát.
 
Dotazník bude k dispozici do pátku 26. února 2021
 
Současně bychom Vás rádi upozornili na existenci sekce Proexportní okénko na stránkách Ministerstva zemědělství (zde), kde naleznete všechny důležité informace k aktuálně plánovaným veletrhům a výstavám, články z uskutečněných akcí, nejnovější sdělení z destinací zemědělských diplomatů, kontakty na teritorialisty a mnoho dalších užitečných novinek a zpráv. Nově můžete Ministerstvo zemědělství sledovat také na Facebooku - Pomáháme agrárnímu exportu.
 
Předem Vám děkujeme za spolupráci a Váš čas věnovaný vyplnění dotazníku.
Eliška Ďomin
/
kategorie Proexportní servis
zpět