Jordánské firmy se zájmem o spolupráci s českými protějšky

V návaznosti na uskutečněnou podnikateslkou misi vedenou Svazem průmyslu a dopravy, která doprovázela ministryni průmyslu a obchodu ČR při její cestě do Jordánského hašimovského království ve dnech 24. - 26.února.2019 projevily následující uvedené jordánské firmy zájem o spolurpáci s českými protějšky.

Green Energy Market Company (prezentace společnosti ke stažení zde)
Kontakt:
Eng. Salam Mohammad
Marketing officer
Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Mobile: +962 79 121 4764
Tel: +962 6 462 00 50
Fax: +962 6 462 00 30

Nabízí spolupráci v oblasti:

  1. Komponenty fotovoltaického systému: Poskytují produkty a dodávky potřebné pro nastavení solárních systémů: kabely, solární panely, mc4 a veškeré příslušenství. Všechny výrobky jsou vysoce kvalitní evropské výroby. Projekt realizuje výkonná společnost CONSOLIDRATED ENERGY A ECONOMIC ENGINEERING
  2. Vysoce kvalitní evropské LED osvětlení: Vyrábí kvalitní průmyslové osvětlení. Věří jednoduchá a spolehlivá řešení. Produkty jsou ekonomičtější a šetrnější k životnímu prostředí. Společnost má různé druhy INDOOR a OUTDOOR LUMINARIES kromě SOLAR OFF-GRID STREET LIGHT SYSTEMS a dalších druhů osvětlení. Více informací na: www.ecolight-lights.co.uk
  3. ES-25 Úspora energie: je vysoce pokročilý a sofistikovaný optimalizátor napětí na bázi transformátoru, který se připojuje k vaší dodávce elektrické energie. Jedná se o osvědčenou technologii známou jako optimalizace napětí nebo výkonu pro řízení napětí a potlačení zátěží při osvětlení a smíšeném zatížení. To snižuje množství spotřebovaných kWh, a tím snižují účty za elektřinu a emise uhlíku. Výhody:
    - Zaručené úspory až 20% na zatížení osvětlení a 15% na smíšených nákladech
    - Minimální doba návratnosti s bezúdržbovým provozem s 20letou životností
    Více informací na: www.maxellinternational.com
  4. Solární termální řešení: Společnost byla první řeckou společností, která se od svého založení v roce 1974 zapojila do sektoru obnovitelných zdrojů energie. Více informací na: www.eurostar-solar.com
  5. SUNBIRD® - ovětlení do drůbežáren: je osvětlovací systém pro drůbežárny navržený a vyrobený v naší továrně v Jižní Africe. Náš tým zkoumal, vyvíjel a budoval každý aspekt systému SUNBIRD® podle standardů, které našim zákazníkům poskytují nejlepší možné řešení osvětlení pro podnikání. Více informací na: www.sunbirdled.com
  6. Audit a energetická analýza: Problematika spotřeby energie je rostoucím zájmem napříč všemi průmyslovými odvětvími, a to nejen z důvodu jejího bezprostředního dopadu na výrobní náklady, ale také z důvodu značného dopadu na udržitelnost životního prostředí.
    Zlepšení energetické účinnosti ve vaší organizaci může potenciálně přinést významné obchodní výhody. S ohledem na tuto skutečnost vyvinula společnost GEM služby v oblasti energetického auditu, které vám pomohou najít nejlepší informace pro příležitosti ke zlepšení. Služby v oblasti energetického auditu jsou klíčovou součástí našich služeb zaměřených na energetickou účinnost a prvním krokem k vaší komplexní strategii řízení energie.
    Společnost je zástupcem HELUKABEL - dodávající německé kabely, úsporné systémy ES-25 a LED světelné systémy Eco-Light. Společnost hledá firmy ke spolurpáci v této oblasti. Více informací na:
    www.gem.com.jo
 
ESKADENIA Software 
Kontakt
Lotfi Al-Sarori
International Business Director
Tel: +962 6 5510717
Ext: +962 77 0420942
 
Prezentace společnosti:
 

Přední poskytovatel softwarových produktů a technologií. Je společností s certifikací CMMI Level 3 a trojnásobným vítězem ceny MENA IR Award. Poskytují širokou škálu vysoce kvalitních systémů pro několik odvětví, včetně telekomunikací, pojišťovnictví, podnikání, vzdělávání, zdravotnictví a internetu. Sídlí v Jordánsku a mají kanceláře ve Stockholmu a Dubaji, které jim pomáhají lépe uspokojovat potřeby zákazníků a obchodních požadavků v regionu Evropy, Středního východu a Afriky. Rozšiřují svou síť partnerů po celém světě. Více informací na: www.eskadenia.com.

 
Isam Shahrour and Partner Company (ISPC) - bankovnictví, software (prezentace ke stažení zde)
Kontakt:
Isam Shahrour
MBA. Islamic banking
Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Tel: 00962 77 675 4459
 
Irena Havířová Tauerová
/
kategorie Informace z teritoria
zpět