Podpora pro české firmy v Indii v době koronaviru

Pro české firmy v Indii poskytuje Velvyslanectví ČR v Dillí informační podporu, které zároveň žádá, aby zástupci firem zůstali s ambasádou po dobu šíření koronaviru v kontaktu. Níže publikujeme výzvu velvyslance M. Hovorky ze dne 17. 3. 2020.

"Věříme, že pečlivě sledujete web velvyslanectví a také náš facebookový profil, jejichž prostřednictvím sdílíme veškeré nám dostupné informace a dáváme doporučení.

To klíčové týkající se turistů a občanů krátkodobě pobývajících v Indii je, aby se co nejdříve vrátili do České republiky.

Již nyní je rušena či zrušena celá řada letů a je velmi pravděpodobné, že v dalších dnech může být ochromena veřejná letecká doprava mezi Evropou a Indií.

Jakkoli je v platnosti nouzová a také informační linka velvyslanectví a také přijímáme a vyřizujeme celou řadu mailů, dáváme Vám k dispozici ještě jeden kontakt, na který se můžete obrátit a tím je Milan Touš, který je k zastižení na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., resp. na čísle +91 99 109 99 578.

Velvyslanectví České republiky v Dillí si dále dovoluje informovat, že na webové stránce http://zip.er.cz/registracedilli vytvořilo formulář pro občany České republiky nacházející se aktuálně v Indii, Bangladéši, Bhútánu, Nepálu, na Maledivách nebo na Srí Lance. Jeho cílem je získat ucelenou představu o tom, kolik občanů se nachází v zemích jeho působnosti pro případ nekontrolovaného šíření viru a s tím související potřeby repatriace občanů do České republiky."

Webové stránky velvyslanectví: www.mzv.cz/nd
Facebookový profil: https://www.fb.com/czech.embassy.newdelhi

 

Tomáš Hodač
/
kategorie Informace z teritoria
zpět