Svaz indického průmyslu nabízí poradenství pro české firmy zasažené aktuální krizí

Z epidemie koronaviru se stala za posledních několik týdnů globální pandemie, která ochromuje fungování firem po celém světě. Kromě lokálních firem má tato situace dopad i na zahraničně orientované firmy, které kvůli narušení dodavatelského a odběratelského řetězce přišly o obchodního partnera v zahraničí.

Českým podnikatelům, kteří aktuálně musí přehodnotit své zahraničně-obchodní strategie, Svaz indického průmyslu (Confederation of Indian Industry, CII) nabízí konzultace ohledně možné spolupráce s indickými firmami. Toto poradenství probíhá ve dvou formách:

  • Pro české firmy, které hledají nové exportní a importní příležitosti, Svaz indického průmyslu zajistí on-line konference a setkání s indickými partnery.
  • Ke sdílení know-how souvisejícího s aktuální krizovou situací budou uspořádány informační webináře.

Tyto služby budou poskytovány pouze za symbolický poplatek.

V případě Vašeho zájmu o poradenství indického svazu se prosím obraťte na paní Sanskriti Shukla:
Sanskriti Shukla
International Department
Confederation of Indian Industry
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 
Svaz indického průmyslu (Confederation of Indian Industry) je přední podnikatelskou asociací, která sdružuje přes 300 000 indických firem. Svaz byl založen v roce 1895 a kromě spolupráce s indickou vládou na zajištění optimálních podmínek pro podnikání v Indii se dlouhodobě zabývá i podporou zahraničního obchodu. Asociace má zahraniční pobočky v 11 zemích.
Tomáš Hodač
/
kategorie Informace z teritoria
zpět