Grantová výzva AL-INVEST VERDE Aliance EU Latinská Amerika

Evropská komise vydala v rámci programu AL-Invest Verde grantovou výzvu Aliance EU - Latinská Amerika pro udržitelný růst a zaměstnanost. V první fázi jsou zájemci o účast vyzváni k dodání konceptu projektů v termínu do 15. 2. 2021. 

Cílem iniciativy je pomoci překonat strukturální problémy partnerského regionu Latinské Ameriky podporou malých a středních podniků, apelem na udržitelnost a principy cirkulární ekonomiky, diverzifikaci ekonomické aktivity s důrazem na inovace a zvyšování konkurenceschopnosti. Prakticky má program za štědré finanční asistence usnadnit transfer EU expertízy v oblasti udržitelných technologií a procesů. V programu je alokováno 33 mil. EUR. 

Zájemci o grantovou podporu se mohou zúčastnit informační virtuální schůzky konané dne 1. února 2021. Podmínkou účasti na info schůzce je zaslání kontaktních údajů na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 18. ledna 2021. Více informací o této grantové výzvě naleznete v dokumentu níže.  

Více v přehledném článku MPO 

Instrukce k zapojení se do projektu

 

Zpracováno s využitím článku MPO a dokumentu Evropské komise výše.

Šeráková Petra
/
kategorie Informace z teritoria
zpět