INDIE - výzva k účasti na "Technolgické misi" v oblasti odpadového hospodářství

Velvyslanectví ČR v Dillí obdrželo informace od Ministerstva bydlení a městských záležitostí Indie o možnostech zapojení českých subjektů do rozvoje odpadového a vodního hospodářství prostřednictvím Pevné mise obnovy, rozvoje a městské transformace (Atal Mission for Rejuvenation and Urban Transformation - AMRUT).

Mise si klade za cíl podporu rozvoje poskytování komunálních služeb v oblasti vodního a odpadového hospodářství a městských služeb obecně. (zásobování vodou, kanalizace, městská doprava) a jejich dostupnost občanům, jež je stále v Indii velkým problémem. Mise je významně finančně podporována vládou i ve spolupráci z dalším program na podporu "Intelgentních měst"  je zaměřena na zlepšení života obyvatel, zejména chudých a jinak znevýhodněných vrstev.
Velvyslanectví České republiky v Dillí obdrželo dopis od vrchního ředitele Ministerstva bydlení a městských záležitostí Shiv Das Meeny, ve kterém jsme informováni o výzvě k podání návrhů v Technologické výzvě k nalezení řešení  pro čištění septických a splaškových nádrží.

Není třeba zdůrazňovat, že takováto participace může být vhodným způsobem pro zapojení českých společností i institucí v budoucnu. Vítěz "Technologické výzvy" získá finanční odměnu a  možnost být prezentován veřejně premiérem Indie Nárendra Módim. Vítěz rovněž získá možnost uplatnit svou technologii v pilotním projektu na řešení ve vyselektovaných městech a odbornou konzultační pomoc a přístup k informacím od nejvyšších organizací v této oblasti.
Oznámení_výzvy.pdf
Ukončení výzvy je plánováno již na 14/8/2018 (Ambasáda obdržela informaci tento týden). Přihlášku do "Technologické výzvy", stejně jako více informací naleznete na adrese: http://www.amrut.gov.in/ či https://smartnet.niua.org/

 V případě potřeby neváhejte kontaktovat:

Milan Dostál
Obchodně - ekonomický rada
Commercial Economic Counsellor
Velvyslanectví České republiky v Dillí
Embassy of the Czech Republic
50-M, Niti Marg, Chanakyapuri
New Delhi - 110 021 INDIA
Web:
www.mzv.cz/nd
 Facebook: www.fb.com/czech.embassy.newdelhi
Tel.:  +91 11 2415 5200 (Embassy)
Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Sabina Tančevová
/
kategorie Poptávky, tendry
zpět