Podnikatelská mise na Tchaj-wan

Zveme Vás společně s Českou ekonomickou a kulturní kanceláří v Tchaj-peji k účasti v podnikatelské misi na Tchaj-wan ve dnech 24. až 30. března 2019, kterou povede prezident Svazu průmyslu a dopravy ČR Jaroslav Hanák. V rámci návštěvy Tchaj-wanu proběhne 17. zasedání Česko-tchajwanské podnikatelské rady pro ekonomickou spolupráci v Tchaj-peji, která byla založena v roce 1998 společně s tchajwanským partnerem s Čínskou mezinárodní asociací pro ekonomickou spolupráci (CIECA), a následně B2B jednání s tchajwanskými firmami. Součástí programu bude také návštěva veletrhu Smart City Summit & Expo, který proběhne ve dnech 26. až 29. března 2019.

Účast v delegaci nabízí firmám využití programu v rámci Smart City Summit and Expo, který se zaměřuje na oblast chytrého zdravotnictví, umělou inteligenci, chytrého vzdělávání či zelené energie a cirkulární ekonomiky. Zároveň je zde možnost využít příležitosti aktivní prezentace na tomto veletrhu v rámci společného stánku Ministerstva průmyslu a obchodu ČR.

Smart City Summit & Expo je nejvýznamnější akcí svého druhu v ICT oblasti v asijsko-pacifickém regionu. Tento veletrh každým rokem přitáhne přes více než 100 000 návštěvníků a více než 150 vystavovatelů z celého světa. Pro české firmy se naskýtá možnost účastnit se výstavy a zároveň řady akcí organizovaných v průběhu Smart City Summit & Expo veletržní správou.

Mise se účastní rovněž zástupci Technologické agentury ČR (TA ČR) v čele s předsedou Petrem Konvalinkou. TA ČR je poskytovatelem dotací pro výzkum a vývoj a současně administrátorem programu DELTA 2 (navazuje na program DELTA), který poskytuje formou veřejných soutěží spolufinancování projektům českých firem a výzkumných organizací a jejich protějšků v zahraničí a to až do výše 25 mil. Kč/projekt v délce až 3 roky a při průměrné intenzitě podpory projektu 74 %. TA ČR na Tchaj-wanu spolupracuje s Ministerstvem vědy a technologií (MoST) a Ministerstvem ekonomiky (MoEA). Vyhlášení první veřejné soutěže programu DELTA 2 je plánováno na červen 2019.
Program TA ČR a MoEA v rámci mise zahrnující B2B jednání zacílené na spolupráci ve výzkumu a vývoji je aktuálně předmětem diskusí a budeme o něm dále informovat.
Pro bližší informace ohledně programu DELTA 2 se neváhejte obrátit na úsek mezinárodní spolupráce TA ČR na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.či telefonním čísle 770180556.

Termín mise se koordinuje také se představiteli Ministerstva průmyslu a obchodu ČR i Tchaj-wanu tak, aby se ve stejných dnech konaly Česko-tchajwanské ekonomické konzultace za účasti náměstků příslušných ministerstev obou zemí, kteří by se účastnili rovněž i 17. zasedání Česko-tchajwanské podnikatelské rady.

S ohledem na zvyšující se ceny letenek s blížícím se termínem odletu, je třeba zaslat závaznou přihlášku do pátku 21. prosince 2018. Závaznou podepsanou a naskenovanou přihlášku prosíme zaslat e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Další informace ohledně rámcového programu a ceny najdete v pozvánce zde.

Přihlášku na misi k vyplnění najdete zde.

Registrujte se online zde.

Blžší informace Vám poskytneme na tel. 225 279 402 (nebo: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Sabina Tančevová
/
kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět