Podnikatelská mise s ministrem zahraničí do Keni a Etiopie

Dovolujeme si Vás pozvat k účasti v podnikatelské delegaci, kterou povede prezident Svazu průmyslu a dopravy ČR Jaroslav Hanák a která bude doprovázet ministra zahraničních věcí České republiky Tomáše Petříčka při návštěvě Keňské republiky a Etiopské federativní demokratické republiky, a to ve dnech 11. až 14. listopadu 2019.

Hlavním bodem cesty budou podnikatelská fóra v Nairobi a Addis Abeba, na které budou přizvány firmy oslovené místními partnerskými komorami. Fórum zahájí ministr T. Petříček za účasti svého protějšku.
 
Účast v podnikatelské delegaci doporučujeme zejména firmám z těchto odvětví:
  • obranný a bezpečnostní sektor
  • vodohospodářský a odpadní průmysl
  • zemědělství
  • zdravotnická technika, farmaceutický průmysl
  • stavební průmysl
  • případně z dalších oborů podle zájmu firem.

RÁMCOVÝ PROGRAM:

11. 11. odlet z Prahy do Nairobi, přílet do Nairobi
12.11. podnikatelské fórum a B2B jednání v Nairobi a další jednání,společenský podnik za přítomnosti ministra a místních partnerů
13. 11. v 9:00 h odlet z Nairobi do Addis Abeby, podnikatelské fórum a B2B v Addis Abeba, společenský podnik
14. 11. ve 14:00 h odlet z Addis Abeby do Prahy, večer přílet do Prahy

Uzávěrka závazných přihlášek je v pátek 18. října 2019.

Řádná registrace na misi zahrnuje:
1. zaslání vyplněné, podepsané a orazítkované přihlášky na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

2. vyplnění elektronického formuláře, který najdete pod tímto odkazem
3. zaslání vzorového snímku za Vaši společnost k prezentaci na podnikatelském fóru: snimek_profil.ppt 4. zaslání scanu pasu

Na závěr upozorňujeme, že je potřeba mít očkování proti žluté zimnici, které musí mít každý uvedené v mezinárodním očkovacím průkazu.  Očkovací průkaz se musí předložit při příletu do obou afrických zemí. Nejpozději je možné se očkovat 14 před cestou.

Pozvánka s rámcovým program ke stažení zde.

Zálohová cena za účast v podnikatelské delegaci je 42 500,- Kč pro členské firmy a 45 000,- Kč pro nečlenské firmy. Cena zahrnuje ubytování v hotelích, místní transfery, společenské akce a občerstvení, pronájem prostor a audio/video techniky během podnikatelských fór, vízový poplatek, zápis do oficiálního katalogu mise a jeho výrobu a náklady spojené s přípravou cesty a službami pracovníka SP ČR během cesty (přeprava vládním speciálem je zdarma).

Podnikatelskou misi organizačně zajišťuje manažerka Sekce mezinárodních vztahů Ing. Irena Havířová Tauerová. Bližší informace Vám poskytneme na tel. 225 279 403.

Sabina Tančevová
/
kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět