Přihlaste se na semináře k portálu Access2Markets

Chtěli byste zjistit, jak používat portál Access2Markets tak, aby co nejlépe vyhovoval vašim obchodním potřebám? Nejste si jisti postupy při dovozu nebo vývozu vašeho zboží nebo služeb do zahraničí?

Přihlaste se na aktuálně vypsaný termín workshopu, kde se dozvíte, co vše portál obsahuje a jak se dostanete k informacím, které potřebujete vědět.

25. 2. 2021 od 9 hod. Access2Markets online prezentace s tlumočením do slovenštiny
Více informací o semináři naleznete zde: https://bit.ly/3aUcUds

Prosím zaregistrujte se prostřednictvím odkazu:
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/8760dea4-f5d3-f577-ce58-f5d960389afe
Pár dní před akcí obdržíte podrobnosti o připojení a pokyny.

Seminář pořádá Evropská komise.

Na začátku března se můžete těšit na další termín školení „Train the trainers“ – tentokrát v češtině a s větším praktickým zaměřením (délka cca 4 hodiny).

Aktuální informace o dalších nadcházejících seminářích a workshopech můžete sledovat v sekci Events na portálu Access2Markets.

Access2Markets
Evropská komise spustila 13. 10. 2020 nový portál Access2Markets, jehož cílem je pomoci společnostem v mezinárodním obchodu díky poskytování různých užitečných informací, jako jsou například obchodní dohody, cla, pravidla původu, obchodní překážky a obchodní formality. Společnosti tak snadno mohou zjistit, za jakých podmínek lze exportovat jejich zboží nebo služby a zda je na export jejich výrobků možné uplatnit určité výhody.

Fára Pavel
/
kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět