Webinář o příležitostech spolupráce při rozvoji leteckého a obranného průmyslu v indickém svazovém státě Tamil Nádu (TN)

Webinář by se uskutečnil koncem dubna, termín bude upřesněn později po registraci firem.

 

ZÚ Dillí má možnost ve spolupráci s jihoindickou obchodní a hospodářskou komorou (The Southern India Chamber of Commerce & Industry - SICCI) pořádat webinář, který by českým exportérům přiblížil aktuální příležitosti spolupráce při rozvoji leteckého a obranného průmyslu v indickém svazovém státě Tamil Nádu (TN). TN, který je přední destinací indického automobilového průmyslu, dle informací SICCI chce dosáhnout rychlého rozvoje svých kapacit v oblasti obranného a leteckého průmyslu. Součástí tohoto vládního úsilí je např. výstavba specializovaných průmyslových parků zaměřených na obranný a letecký průmysl, a dalších výzkumných a vývojových středisek (tzv. obranný koridor) v TN.

Bezplatný webinář by účastníkům mohl objasnit aktuální strategie a iniciativy vlády TN v oblasti rozvoje obranného a leteckého průmyslu, pravidla a podmínky indické vládní politiky "Make in India", a její implikace pro oblast obranného a leteckého průmyslu, a nabídnout příležitost k networkingu a seznámení se s potenciálními indickými partnery v tomto perspektivním sektoru. Webinář by se uskutečnil koncem dubna.
V případě Vašeho zájmu o webinář se můžete zaregistrovat, případně si vyžádat další informace k akci, na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Kontakt:
Mgr. Jakub Jaroš
obchodně-ekonomický rada/Economic & Commercial Counsellor
Velvyslanectví ČR v Dillí
Embassy of the Czech Republic
50-M, Niti Marg, Chanakyapuri
New Delhi - 110 021
India
Web: https://www.mzv.cz/newdelhi
Twitter: https://twitter.com/CZinIndia
Facebook: https://www.fb.com/czech.embassy.newdelhi
Tel.:   +91 11 24 155 252, +91 11 24 155 203, +91 11 24 155 200
Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Sabina Tančevová
/
kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět