Podnikatelská mise do Polska s předsedou Senátu Parlamentu ČR

Předseda Senátu PČR pan Miloš Vystrčil plánuje na pozvání předsedy Senátu Polské republiky pana Tomasze Grodzkeho v termínu 30. - 31 8. 2021 návštěvu Polska. V rámci programu navštíví delegace 30. 8. Varšavu a 31. 8. Štětín. Přeprava bude zajištěna vládním speciálem.

Účast doporučujeme zejména firmám z oborů dopravní průmysl a infrastruktura, energetický průmysl, zdravotnický a farmaceutický průmysl, ICT a služby.

Rámcový program cesty a další podrobnosti včetně účastnického poplatku najdete v pozvánce zde.

Uzávěrka závazných přihlášek bude 8. srpna 2021.

Závaznou podepsanou a naskenovanou přihlášku prosíme zaslat e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Současně s přihláškou je nutné vyplnit i elektronický formulář REGISTRACE. Bez vyplnění elektronického formuláře nemůžeme Vaši přihlášku zpracovat.

Prosíme také o vyplnění jednoho snimek_profil_do_spolecne_prezentace.pptx do společné prezentace (použití obrázků do snímku vítáno). Bude sloužit pro představení podnikatelské delegace na podnikatelských fórech během mise.

Podnikatelskou misi organizačně zajišťuje manažerka Sekce mezinárodních vztahů Ing. Petra Šeráková (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Bližší informace Vám poskytneme na tel. 225 279 404.

Těšíme se na spolupráci s Vámi.

Šeráková Petra
/
kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět