Česko-tchajwanské investiční a obchodní fórum

U příležitosti návštěvy tchajwanské delegace v ČR proběhne dne 25. října 2021 investiční a obchodní fórum a B2B jednání mezi českými a tchajwanskými subjekty.

Tchajwanské společnosti hrají v české ekonomice důležitou roli jako vývozci, investoři a tvůrci pracovních míst. Tchaj -wan je globální velmocí ICT průmyslu. Společné projekty podporující partnerství v oblastech špičkových technologií jsou proto přirozeným vývojem dlouhodobých česko-tchajwanských obchodních vztahů.

Svaz průmyslu a dopravy ČR Vás zve na Česko-tchajwanské investiční a obchodní fórum a B2B jednání, které proběhne v pondělí 25. října 2021 od 09.00 hodin v hotelu Alcron u příležitosti návštěvy tchajwanské podnikatelské delegace v ČR. 

Pozvánku s dalšími informacemi najdete zde.

Prosíme o Vaše registrace do čtvrtka 21. října 2021. V registraci zde   prosíme uveďte tchajwanskou firmu/firmy, se kterými byste rádi jednali. Seznam  tchajwanských subjektů, které přijíždějí do ČR  najdete zde.
Jde o investory a firmy z energetického a elektronického průmyslu, z oblasti kybernetické bezpečnosti, z oblasti vývoje pokročilých elektronických systémů pro výrobce automobilů, z oblasti výměny baterií a energetického manažmentu pro dopravu, z oblasti digitální transformace maloobchodu, z oblasti vývoje a výroby vakcín a biologie, z oblasti turistického ruchu a e-commerce a  další. 

Děkujeme předem za Váš zájem a těšíme se na setkání při této příležitosti.

Sabina Tančevová
/
kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět