Veletrh SOURCING TAIWAN Online

Tchajpejská hospodářská a kulturní kancelář v Praze zve k účasti na nadcházejícím bloku online veletrhu SOURCING TAIWAN Online 2020, který se bude konat dne 02.02.2021.

 

Online veletrh je organizován ve spolupráci s Úřadem pro zahraniční obchod Taiwanu (BOFT) a Radou pro rozvoj zahraničního obchodu na Tchaj-wanu (TAITRA) jako náhrada za již tradiční veletrh SOURCING TAIWAN.

Můžete těšit na následující program:

02.02.2021      Taiwan Anti-Epidemic Products Online Biz Meeting

Obchodní jednání pro podnikání v oblasti: zdravotnická zařízení a léčebné přístroje, výrobky k testování COVID-19, stroje a materiály pro prevenci epidemie, zdravotní služby a ochrana.

Registrace probíhá do 15.01.2021, v případě zájmu o účast se prosím do tohoto data obraťte na kancelář  TECO na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 Program bude rozdělen do tří bloků, první od 0:15 (CET) převážně situovaný pro účastníky z Amerik, blok druhý od 2:15 (CET) pro oblast Austrálie, Nového Zélandu, Oceánie, Jižní Koreje a ASEAN a blok třetí od 6:15 (CET), určený pro oblast Evropy, Afriky, Indie a Středního východu.

Pro bližší detaily o možných zahraničních partnerech, systému registrace a organizaci schůzek prosím nahlédněte do dokumentu zde.
A dále zde najdete program a seznam tchajwanských dodavatelů z protiepidemické oblasti zde.

V případě, zájmu o účast na události nebo budete-li mít jakékoli otázky se prosím obraťte na kancelář TECO (Taipei Economic and Cultural Office in Prague).

.

 

Sabina Tančevová
/
kategorie Veletrhy, výstavy
zpět