Digitální pavilon Taiwan Excellence

Online výstavní platforma, na které je možné prohlížet výběr nejlepších tchajwanských produktů z řady odvětví průmyslu.

 

Tchajpejská hospodářská a kulturní kancelář v Praze, která v ČR působí jako zastupitelský úřad Tchaj-wanu, si dovoluje nabídnout informace o online digitálním pavilonu Taiwan Excellence, dostupném na webových stránkách https://world.taiwanexcellence.org/en.

Online výstava je tématicky uspořádana do 14 virtuálních sálů, které nabízejí přes 400 nejinovativnější a nejkvalitnější produktů tchajwanského trhu.

V pavilonu Taiwan Excellence naleznete zboží z kategorií: Sport a volný čas; Životní styl; Informační a komunikační technologie; Spotřební elektronika; Elektronická zařízení, Strojní vybavení; Automatizační a elektromechanická zařízení; Zdravotnícké vybavení; Chytrá mobilita a EV; Železářské zboží, nářadí, spojovací a stavební materiály.

 Online pavilion Vám nabízí jedinečnou příležitost seznámit se s nejnovějšími produkty z Tchaj–wanu z pohodlí Vašeho domova.

Kontakt pro další informace:
Lenka HOBLÍKOVÁ
Economic Division, Taipei Economic and Cultural Office
Zastupitelství Tchaj-wanu v České republice
Evropská 2590/33c, 160 00 Praha 6
Tel.: +420 233 322 415
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Sabina Tančevová
/
kategorie Veletrhy, výstavy
zpět