Přihlaste svou inovaci na cenu Industrie



Cena Industrie se uděluje za nejvýznamnější výrobkovou nebo technologickou inovaci, kterou realizovaly české, ale i zahraniční podniky na území České republiky v posledních několika letech na základě vlastního výzkumu či ve spolupráci s výzkumnou organizací.

Již 17. ročník projektu Česká hlava na podporu výzkumu, vývoje a inovací vyhlásila Vláda ČR, Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR spolu s obecně prospěšnou společností Česká hlava za podpory Svazu průmyslu a dopravy ČR. Svaz má v porotě také své zástupce.

Nominace není limitována žádným poplatkem. Veškeré potřebné informace naleznete ve statutu soutěže zde nebo na webových stránkách www.ceskahlava.cz. Přihlášky s příslušnou dokumentací musí být doručeny v elektronické podobě na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Příjem nominací bude ukončen 30. června 2018.

Pokud máte zájem o podporu Vaší nominace Svazem, zašlete prosím podklady také na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 22. 6. 2018.
kategorie Z hospodářské politiky
zpět