České firmy mají opět jedinečnou šanci, jak na sebe upozornit

Dvanáctý ročník soutěží Vodafone Firma roku a Česká spořitelna Živnostník roku právě startuje.

Světový výrobce a distributor nemocničních a pečovatelských lůžek Linet, společnost Avast vyrábějící bezpečnostní software nebo tvůrce oblíbeného účetního programu POHODA společnost Stormware. To jsou jen některé ze známých firem, které se v historii soutěží objevili na prvních příčkách. Bezvadná příležitost přidat se k těm nejúspěšnějším a ukázat svůj potenciál je opět tady.

Krajská kola budou skvělou příležitostí přilákat regionální klientelu. Nejlepší z každého kraje postoupí do celorepublikového finále a ještě více podpoří své podnikání zájmem médií, který ho vynese do výšin a třeba i z malého projektu pomůže vytvořit úspěšný byznys. On-line registrace startují 18. dubna a potrvají do konce června.

Titul Firma roku získala vloni na slavnostním galavečeru na pražském Žofíně liberecká společnost HOKAMI CZ, která vyrábí elektroniku používanou v satelitech, letadlech, automobilech, medicínských přístrojích, průmyslových strojích, vojenské technice i domácích spotřebičích. Její jednatel Josef Suska kromě výroby dává velký důraz to, jak se podnikání odráží v okolním prostředí a šel v tomto ohledu vlastní cestou. „Moc mě mrzí, že když se koukám okolo sebe, vidím jen zaneřáděná pole a louky, betonové novostavby a nevkusné industriální krabice. Všem jde jen o to montovat a není tam žádná přidaná hodnota, o ničem to nevypovídá a našemu okolí to vůbec neprospívá. Nemá smysl stavět další fabriky, je potřeba zkrášlovat ty stávající,“vysvětlil hlavní myšlenku Suska.

Rozšiřte příběhy úspěšných o ten svůj. Registrujte se online na www.firmaroku.cz.

 

 

 

 

 

 

 

David Vondrák
/
kategorie Soutěže
zpět