Viceprezident Chaloupecký ocenil nejlepší právníky

a0037

Unie podnikových právníků ČR již pošesté udělovala ocenění Podnikový právník s cílem propagovat a popularizovat práci podnikových právníků v očích odborné i laické veřejnosti, představitelů a zaměstnanců orgánů státu, jakož i volených zástupců občanů. Cenu Podniková právní kancelář za právní služby poskytované ČEZ, a.s. předal viceprezident Svazu průmyslu a dopravy ČR František Chaloupecký.  Svaz průmyslu a dopravy ČR převzal nad Podnikovým právníkem 2017 záštitu. 

V pražském kongresovém centru Erbia se uskutečnilo vyhlášení šestého ročníku ocenění Podnikový právník 2017, který spoluorganizoval mediální dům Economia a mediální podporu mu zajistil měsíčník Právní rádce. Galavečera se zúčastnilo přes sto hostů z řad unie, zástupců justice a právnické obce. O vítězích pak rozhodla porota na konci března.

Viceprezident SP ČR František Chaloupecký ocenil vítěze kategorie Podniková právní kancelář. V minulosti v ní ocenění získal například tým právníků společností Siemens, ArcelorMittal anebo Škoda Auto. Letošní uznání putuje do společnosti ČEZ. 

Více informací o ocenění najdete v článku na webu Právního rádce.

Text: SP ČR, Jaroslav Kramer (Právní rádce)
Foto: Economia

Kateřina Pavlíková
/
kategorie Soutěže
zpět