Známe vítěze 24. ročníku soutěže MANAŽER ROKU

 B17W4622

Absolutními vítězi 24. ročníku soutěže MANAŽER ROKU se stala předsedkyně představenstva společnosti U & SLUNO, a.s. a prezidentka Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR Marta Nováková a předseda představenstva výrobního družstva KOVOBEL Emil Beber. Ocenění a blahopřání nejlepším manažerům dnes 20. dubna 2017 na pražském Žofíně předal premiér Bohuslav Sobotka a zástupci vyhlašovatelů soutěže – prezident Svazu průmyslu a dopravy ČR (SP ČR) Jaroslav Hanák, prezident Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR (KZPS ČR) Jan Wiesner a prezident České manažerské asociace (ČMA) Pavel Kafka.

Kromě Manažerky roku 2016 Marty Novákové a Manažera roku 2016 Emila Bebera byli mezi nejlepší manažery v České republice zařazeni majitel a jednatel společnosti MARLENKA international pan Gevorg Avetisjan, předseda představenstva a generální ředitel ČEPRO pan Jan Duspěva, ředitel Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) pan Aleš Herman, předseda představenstva Rybářství Třeboň Hld. pan Jan Hůda, jednatel a generální ředitel Koyo Bearings ČR pan Petr Novák, ředitel Úřadu pro civilní letectví ČR pan Josef Rada, generální ředitel AGC Automotive Czech pan Luděk Steklý a generální ředitel společnosti SOMA pan Ladislav Verner.

„V letošním ročníku jsme mohli ocenit nejlepší řídící pracovníky a manažery celkem v 31 odvětvích. Je pozitivní, že byl nominován i větší počet žen manažerek než v předchozích ročnících. Manažeři byli podrobně hodnoceni nejen za rok 2016, ale za jejich dlouhodobou činnost ve firmách tak, abychom mohli komplexně posoudit jejich schopnosti,“ okomentoval 24. ročník soutěže prezident KZPS ČR Jan Wiesner.


„Naši manažeři pravidelně prokazují své schopnosti a jsou průkopníky řady odvětví u nás i ve světě. I díky nim se ekonomika stále posouvá dopředu a český průmysl roste. Letošního ročníku se účastnila celá řada kvalitních manažerů. Jsem rád, že je můžeme každoročně za jejich usilovnou práci ocenit," uvedl Jaroslav Hanák, předseda Národní komise soutěže a prezident SP ČR.

Oceněni byli i manažeři v dalších kategoriích: Mladý manažerský talent, Vynikající manažer malé firmy, Vynikající manažer střední firmy a Manažeři odvětví ve 31 oborech. Do Síně slávy byl letos uveden prezident SP ČR Jaroslav Hanák. Novinkou letošního ročníku bylo udělení ceny „Za inovace pro udržitelný rozvoj“ za dlouhodobou a soustavnou inovativní činnost s ekonomickým, sociálním i environmentálním přínosem pro všechny. Součástí akce bylo rovněž vyhlášení výsledků 3. ročníku soutěže O nejlepší studentskou esej, tentokrát zaměřenou na téma Digitální společnost.

Soutěž se záštitou prezidenta republiky Miloše Zemana vyhlašují společně Svaz průmyslu a dopravy ČR, Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR a Česká manažerská asociace.

Ke stažení:
Celkové výsledky 24. ročníku soutěže MANAŽER ROKU
Tisková zpráva - Nejlepšími manažery v ČR jsou Marta Nováková a Emil Beber 
Tisková zpráva - Soutěž MANAŽER ROKU nově ocenila manažery za inovace pro udržitelný rozvoj
Tisková zpráva - Do Síně slávy vstoupil prezident SP ČR Jaroslav Hanák

Čtěte také:
Do Síně slávy byl uveden prezident SP ČR Jaroslav Hanák

Foto: ČMA

Kateřina Pavlíková
/
kategorie Soutěže
zpět