Pošlete nominace do soutěže Česká hlava


Soutěž vyhlašovaná společností Česká hlava spolu s Úřadem vlády České republiky ukončí příjem přihlášek do 15. ročníku dne 1. července 2016. SP ČR je partnerem kategorie Ceny Industrie, jež je pro fimy nejdůležitější. Vítěz obdrží ocenění za nejvýraznější výrobkovou či technologickou inovaci realizovanou na území České republiky v posledních několika letech.

Účast v soutěži není podmíněna žádným registračním poplatkem. Nominaci může podat jakákoli právnická či fyzická osoba.  Statut kategorie Industrie najdete spolu s dalšími informacemi zde: http://www.ceskahlava.cz/cz/statut-souteze-ceska-hlava/

V letošním ročníku bude ocenění uděleno v pěti kategoriích. Kromě Ceny Industrie také Národní cena vlády Česká hlava; Cena společnosti Kapsch, cena Invence; Cena Společnosti ČEZ, Cena doctorandus za technické vědy a Cena doctorandus za přírodní vědy.

Soutěž Česká hlava patří mezi nejprestižnější české ocenění za vědu a výzkum, které v této oblasti lze získat. Laureátům ceny uděluje na základě nominací odborná porota a výsledky jsou vyhlašovány na slavnostním televizním galavečeru, který přenáší Česká televize.

kategorie Soutěže
zpět