Startuje první ročník Startupu roku!



Česká spořitelna Startup roku je celorepubliková soutěž, která má za cíl podporu nových a inovativních nápadů. Soutěže se mohou zúčastnit firmy, které jsou právnickými osobami nebo fyzické osoby s platným živnostenským oprávněním s maximálně 3letou historií podnikání. Tyto společnosti by se měly vyznačovat svojí inovativností, růstem, kladným vlivem na společnost, či na sektor, ve kterém operují.

Soutěž oslovuje a hodnotí úspěšné startupy. To znamená společnosti, které mají kladný výsledek po finančně operativní stránce nebo zajímavý růst a také zajímavý příběh zakladatelů a společnosti samotné. Nejlepší startupy vyhodnotí porota složená z top investorů, zástupců velkých korporací a akcelerátorů z České republiky i zahraničí. Na vítěze čekají kromě finanční odměny od partnera projektu, České spořitelny, také další lákavé ceny v podobě dlouhodobé spolupráce a mediálního zájmu, který se zároveň týká nejen vítěze, ale všech firem z finálové desítky.

Počínaje dneškem se mohou do soutěže přihlásit mladé firmy a podnikatelé, kteří vyplní vstupní formulář přihlášky a splňují kvalifikační kritéria pro účast v soutěži. Konec registrací je stanoven na 30. října letošního roku. Vítěze určí celostátní porota, která zasedne 15. listopadu. Vítěz bude vyhlášen 7. prosince 2016 v Praze na Žofíně v rámci slavnostního vyhlášení výsledků soutěží Vodafone Firma roku a Česká spořitelna Živnostník roku. Všechny informace k přihláškám a k průběhu soutěže naleznete na www.firmaroku.cz/startuproku.




Jiří Janda
/
kategorie Soutěže
zpět