TÜV SÜD Czech nového ředitele divize Industry Services

Řízením divize Industry Services v přední certifikační společnosti TÜV SÜD Czech byl pověřen Ing. Michal Svrček, MBA. Jeho hlavním úkolem je posílit pozici českého zastoupení německé firmy TÜV SÜD na trhu tradičních služeb v oblasti průmyslových certifikací a inspekcí a rozšířit portfolio služeb v nových segmentech.

Michal Svrček nastoupil do společnosti TÜV SÜD Czech v roce 2009 do oddělení obnovitelných zdrojů energie. S platností od ledna 2021 přebírá řízení divize Industry Services, kam se přesouvá z pozice Business Unit Managera pro oblast Real Estate a Machinery & Electrical Devices. Vedle stabilních oblastí působnosti jako je konvenční energetika patří mezi jeho nové úkoly posílení v segmentu služeb určených výrobním podnikům, udržitelnosti, v oblasti stavebnictví a rozšíření spolupráce s partnery mimo výrobní sféru.

„Věřím, že v nové roli využiji své dlouholeté zkušenosti získané na různých pozicích v TÜV SÜD k tomu, abych spolu se svým týmem nabídl zákazníkům a partnerům vysokou přidanou hodnotu našich expertů nově i v oblastech, ve kterých vnímáme potenciál pro další růst divize jako komplexního dodavatele TIC (Testování, Inspekce, Certifikace) řešení,“ uvádí ke svému jmenování a plánovaným cílům nový ředitel divize Industry Services.

tuvsud Michal Svrcek maly

Před nástupem do TÜV SÜD Czech pracoval Svrček ve společnosti Siemens. Michal Svrček vystudoval Fakultu strojního inženýrství na Vysokém učení technickém v Brně.

kategorie Z členské základny
zpět