Vítáme nové členy Svazu průmyslu a dopravy - 3Q/2021

Do Svazu průmyslu vstoupily: ABB Power Grids Czech Republic s.r.o.; Bergasto; DHL Express (Czech Republic) s.r.o.; Farma pro všechny; Centrum dopravního výzkumu, v. v. i.; Metalimex; Spectrasol; Swonia, a.s. a ZEBR, s. r. o.

ABB Power Grids Czech Republic s.r.o.
Společnost nabízí produkty, systémy, služby a inovativní řešení v oblasti energetiky a automatizace.

Bergasto
Česká společnost, která se zabývá odstraněním odpadů, údržbou komunikací nebo sanací ekologických zátěží.

DHL Express (Czech Republic) s.r.o.
Je největší světovou logistickou společností na světě.

Farma pro všechny
Rodinná firma zaměřující se na vývoj a stavbu akvaponických farem a recirkulačních systémů chovu ryb.

Centrum dopravního výzkumu, v. v. i.
Veřejná výzkumná instituce s více než šedesátiletou tradicí se zaměřuje na výzkum a vývoj v oblasti dopravy pro budoucnost, která je udržitelná, bezpečná a funkční, chytrá, šetrná k lidem i k životnímu prostředí.

Metalimex
Společnost se řadí mezi nejvýznamnější obchodní společnosti ve středoevropském regionu. Obchoduje především s barevnými kovy a pevnými palivy.

Spectrasol
Dodavatel patentově chráněných světelných systémů, jejichž autoři jsou předními českými odborníky na osvětlování a světelnou techniku.

Swonia, a.s.
Česká společnost zaměřující své aktivity na oblast exportu a importu, energetiky, zpracování biomasy, dovozu a distribuce zdravotnických prostředků a zařízení, dřevoprůmyslu a ekologického zemědělství.

ZEBR, s. r. o.
Ryze česká strojírenská firma s tradicí a celosvětovou působností v oblasti výroby strojního zařízení pro stínící techniku a komponentů pro její kompletaci.

Gbelec Ondřej
/
kategorie Z členské základny
zpět