GDELS vstupuje do Svazu průmyslu a dopravy, stvrzuje tak svůj závazek další spolupráce s českými společnostmi

Společnost General Dynamics European Land Systems (GDELS) se dnes stala členem Svazu průmyslu a dopravy České republiky. Po 15 letech úzké spolupráce s českými firmami se GDELS rozhodla využít této příležitosti a stvrdit tak svůj závazek nejen České republice, ale také místním specializovaným společnostem. Podpisový ceremoniál proběhl po společném online semináři na téma Bezpečnostní a obranný průmysl - jak se mohou české společnosti zapojit do evropských a globálních dodavatelských řetězců.

GDELS 28 05 2021 podpis

„Vstup do Svazu průmyslu a dopravy velmi vítáme. Tímto krokem posunujeme naši dlouhodobou spolupráci s českými společnostmi ještě na vyšší úroveň. Členství ve Svazu chápeme hlavně jako závazek, kterým chceme ukázat místním firmám, že jsme spolehlivým partnerem a že s nimi chceme budovat dlouhodobé vztahy,” říká Thomas Kauffmann, vice prezident společnosti General Dynamics European Land Systems. „Českým firmám nabízíme skrze naše globální dodavatelské řetězce osvědčený model spolupráce, který přináší mnoho exportních příležitostí,“ dodává Kauffmann.

„Mám radost, že se naše členská základna rozrůstá. Společnost GDELS je partner s globálním dosahem a příležitosti, jež přináší, mohou českým společnostem nejen v obranném průmyslu pomoci růst v lokálním i světovém měřítku,” doplňuje Jaroslav Hanák, prezident Svazu průmyslu a dopravy České republiky.

Během online semináře Jakub Gabriel, ředitel společnosti Ray Service, mluvil o patnáctileté spolupráci s GDELS: “Na naše patnáctiletou spolupráci s GDELS jsme v Ray Service velmi hrdí. Díky tomuto partnerství jsme dokázali vyrůst mimo jiné také co se týče technické expertízy a průmyslových dovedností, jež vedly také k obchodnímu růstu a dalším příležitostem.”

Thomas Kauffmann, viceprezident mezinárodního obchodu a služeb, Marc-Aurel Bischoff, ředitel pro EU Policy a vztahy s průmyslem a Juraj Urban, Country Manager pro ČR a Slovensko ze společnosti GDELS mluvili o přístupu společnosti v rámci evropské perspektivy.

Po online semináři následně proběhl podpis členské smlouvy o přístupu GDELS k SP ČR.

O General Dynamics European Land Systems
General Dynamics European Land Systems (GDELS) je evropskou divizí General Dynamics Group, jež se specializuje na pozemní a mostní systémy a slouží armádám po celé Evropě. GDELS se silně orientuje na zákazníka a má bohaté zkušenosti s integrací bojových vozidel a mostních systémů, aby naplnila všechny požadavky armád 21. století, týkajících se ochrany, bezpečnosti a technologií. Společnost GDELS má tým čítající více než 2400 odborníků a aktivně se podílí na vytváření zaměstnání s přidanou hodnotou v rámci EU.


Kontakt pro média:
Jana Dudrová, Communication Lab
+420 605 542 270, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Lenka Dudková, Svaz průmyslu a dopravy ČR
+420 724 012 626, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Gbelec Ondřej
/
kategorie Z členské základny
zpět