Krajské hygieny radí firmám s opatřeními proti Covid-19

Úterním online setkáním firem se zástupci Krajské hygienické stanice Libereckého kraje začala série diskuzí, které mají firmám pomoci v klíčových otázkách boje proti epidemii Covid-19. Diskuze pořádá Svaz průmyslu a dopravy, který chce firmám usnadnit nastavení hygienických pravidel v jejich provozech a omezit tak šíření epidemie.

Debaty hygieniků se zástupci firem plánuje Svaz průmyslu postupně uskutečnit ve všech regionech. Na úterní diskuzi s libereckými hygieniky proto hned ve středu 20. ledna navázala debata určená firmám v Plzeňském kraji. Další jsou v plánu v příštích týdnech.

Na online setkáních se zaměstnavatelé můžou hygieniků napřímo ptát na konkrétní problémy, které v souvislosti s epidemií Covid-19 ve svých provozech řeší. Zástupci firem se tak můžou poradit například o tom, jak správně postupovat při výskytu onemocnění na pracovišti, co udělat pro zřízení testovacího místa přímo v podniku nebo jak správně dodržovat nařízenou karanténu. Pro účast v dalších diskuzích s hygieniky v jednotlivých krajích se můžete registrovat zde.
kategorie Svaz v regionech
zpět