Soutěž Firma roku 2013 ve Zlínském kraji

Soutěž Firma roku 2013 ve Zlínském kraji za účasti členské firmy Teknia Uherský Brod, a.s., vítězem nositel tradic kožedělného a textilního průmyslu Holík International s.r.o.

Velmi kvalitní konkurence na první tři vyhlašovaná místa se sešla v soutěži Firma roku 2013 Zlínského kraje. V desítce finalistů se zaslouženě objevila i členská firma Teknia Uherský Brod, a.s., jež je špičkovým specialistou na výrobu přesných plastových dílů spolupracujícím s předními světovými automobilkami. Z končeného vítězství se radovala firma Holík International, která v soutěži symbolicky zastupovala tradiční textilní a kožedělný průmysl. Své vítězství si firma zasloužila díky výrobkům špičkové kvality – rukavicím pro hasiče, armádu a policii, kterými dokáže úspěšně čelit konkurenci převážně asijských výrobců. Na druhém místě se umístila firma OXALIS spol. s r.o. zabývající se sypaným čajem a na třetím firma Blankyt Plus spol. s r.o., která provozuje úklidové služby a čistírnu oděvů.

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Růžena Hejná
/
kategorie Z členské základny
zpět