Soutěž Firma roku 2013 v Olomouckém kraji

Soutěž Firma roku 2013 v Olomouckém kraji za účasti členských firem SHM s.r.o. a MODĚVA oděvní družstvo Konice, vítězem strojírenský podnik ZLKL, s.r.o. z Loštic.

Velmi kvalitní zastoupení mělo letošní krajské klání soutěže Firma roku 2013 Olomouckého kraje. Mezi desítkou finalistů byly zastoupeny dvě členské firmy Svazu průmyslu a dopravy ČR: SHM s.r.o. ze Šumperka, která je špičkou v oboru supertvrdých a nanokompozitních PVD povlaků pro průmyslové využití, a MODĚVA oděvní družstvo Konice, které zhotovuje pánskou a dámskou konfekci a jako jedno z mála udržuje tradici textilního průmyslu u nás. Obě členské firmy měly sympatie porotců, nicméně z konečného vítězství se radoval zástupce strojírenského průmyslu ZLKL, s.r.o. z Loštic, a to především díky své kvalitě, inovačnímu přístupu, vytrvalostí, péčí o zaměstnance a společenské odpovědnosti vůbec. Na druhém a třetím místě se umístily na kvalitu a transparentnost dbající potravinářské podniky PRO-BIO, obchodní společnost s r.o. a VÁHALA a spol. s r.o. 

 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Růžena Hejná
/
kategorie Z členské základny
zpět