Expresní přepravci diskutovali s předsedou Rady ČTÚ

čtú3

Svaz průmyslu a dopravy ČR (SP ČR) a Česká asociace mezinárodních expresních přepravců (ČAMEP) společně uspořádali ve čtvrtek 28. července 2016 pracovní setkání s předsedou Rady Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ) panem Jaromírem Novákem, který na jednání představil priority ČTÚ i vlastní plány v jeho novém funkčním období.

"Děkuji moc za pozvání, se Svazem průmyslu se nad telekomunikačními tématy setkáváme pravidelně a často nacházíme společná řešení,"  řekl při zahájení setkání předseda rady ČTÚ Jaromír Novák. 

ČAMEP je od dubna 2016 novým členským subjektem SP ČR. "Věřím, že ČAMEP využije všech možností, které mu členství u nás nabízí a že budeme vzájemně spolupracovat," uvedla na začátku akce generální ředitelka SP ČR Dagmar Kuchtová. ČAMEP sdružuje nejvýznamnější expresní přepravce - DHL, FedEx, TNT Express a UPS. 

Zástupci právě těchto expresních přepravních firem přišli s předsedou ČTÚ Novákem také diskutovat o regulaci poštovních služeb i přeshraničním doručování zásilek na úrovni EU.

 

Kateřina Pavlíková
/
kategorie Z členské základny
zpět