Svaz průmyslu se po roční pauze opět představí na MSV v Brně

Svaz průmyslu a dopravy ČR vás zve na 62. ročník Mezinárodního strojírenského veletrhu, který se uskuteční od 8. do 12. listopadu na brněnském výstavišti. Svaz průmyslu opět převzal nad veletrhem záštitu a nejen pro své členy přichystal několik akcí.

Sněm SP ČR – úterý 9. 11. od 13.00

Jako tradičně začínáme Sněmem Svazu průmyslu, který jsme ovšem mimořádně přesunuli až na úterý 9. listopadu. Nechtěli jsme, aby naše diskuse s představiteli státu kolidovala s pondělní ustavující schůzí nové poslanecké sněmovny. Na Sněmu nejen zhodnotíme práci minulé vlády, ale také představíme naše priority zástupcům politických stran, které už jednají o sestavení nového kabinetu. Samozřejmě oceníme také úspěšné firmy a podnikatele. Pokud nebudete moci do Brna na Sněm přijet, budete ho moci sledovat od 13 hodin v přímém přenosu na našem kanále YouTube.

Stánek SP ČR – pavilon P, stánek č. 101

Rádi vás také uvidíme na našem stánku v pavilonu P. Ve vymezených časech se vám navíc budou věnovat naši experti z odborných sekcí, s nimiž budete moci probrat, co vás trápí, nebo čemu bychom se měli v příštích měsících věnovat.

Úterý 9. 11.

  • 9.00 – 10.00 Proexportní aktivity SP ČR pro firmy – Lukáš Martin, ředitel Sekce mezinárodních vztahů SP ČR
  • 10.00 – 12.00 Hospodářská politika a energetika – Bohuslav Čížek, ředitel Sekce hospodářské politiky SP ČR, Jan Harnych, manažer pro energetiku SP ČR
  • 11.30 – 12.30 Pracovní právo a trh práce – Miroslav Horký, právník Sekce zaměstnavatelské SP ČR

Středa 10. 11.

  • 9.30 – 11.30 Regulace v oblasti digitální ekonomiky – Ondřej Ferdus, ředitel Útvaru digitální ekonomiky SP ČR
  • 12.00 – 13.00 Proexportní aktivity SP ČR pro firmy – Lukáš Martin, ředitel Sekce mezinárodních vztahů SP ČR
  • 13.00 – 14.00 Zaměstnávání cizinců – Tereza Hejlová, manažerka pro zaměstnávání cizinců SP ČR

Pokud už teď víte, že byste s kolegy rádi probrali konkrétní problémy nebo témata, prosím zašlete na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., na které konzultace (který den) se dostavíte, jméno účastníka/účastníků, název firmy a ideálně téma, které chcete s našimi experty prodiskutovat.

Akce s účastí SP ČR

  • Pokud vás zajímají budoucí trendy v průmyslu a ekonomice, nenechte si ujít konferenci Česká republika - průmyslová velmoc 2028?, která proběhne ve středu 10. 11. v pavilonu E, sále E2. Hlavním tématem konference, kterou moderuje Radek Špicar, viceprezident SP ČR, je 2. technologická transformace české ekonomiky. Ve čtyřech blocích zaměřených jak na strategické směřování české ekonomiky, tak i na konkrétní technologie pro nutné změny českého průmyslového prostředí, vystoupí mimo jiné Vladimír Mařík, Eduard Palíšek nebo Jiří Holoubek. Členové Svazu průmyslu a dopravy ČR si mohou koupit vstupenku na konferenci za zvýhodněnou cenu. Kód se slevou pro členy SP ČR je: CR2028CS

  • Jestliže hledáte obchodní partnery v Indonésii, může vám pomoci setkání s indonéskými firmami na Česko-indonéském obchodním fóru a B2B. To se uskuteční ve středu 10. 11. od 14:00 hodin v Kinosále 102, v 1. patře administrativní budovy BVV v Brně.

  • Zajímá vás, jak může Evropská investiční banka podpořit investice českých firem? Veškeré informace se dozvíte na semináři s experty EIB ve středu 10. 11. od 10 hodin v pavilonu P, sál P3.

Těšíme se na vás na 62. ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu!

kategorie Aktuálně
zpět