Personální změny v představenstvu SP ČR

Svaz průmyslu a dopravy ČR dnes kooptoval dva členy představenstva. Listopadová valná hromada bude schvalovat kandidaturu Jana Czudka a Miroslava Paláta.

Představenstvo Svazu průmyslu a dopravy ČR dnes kooptovalo dva nové členy: Jana Czudka (Třinecké železárny, a.s.) a Miroslava Paláta (Czech Med). Jeden kandidát nahradí v představenstvu Pavla Juříčka (Brano a.s.), který se pozice dnes vzdal z důvodu své kandidatury za politické hnutí ANO do parlamentních voleb. Druhé místo v představenstvu se uvolnilo po Mileně Jabůrkové (IBM Česká republika), která byla zvolena VP na poslední valné hromadě Svazu.

„Chtěl bych Pavlovi Juříčkovi poděkovat za práci, kterou pro Svaz odvedl. Přeji mu, ať se mu daří v jeho budoucí roli. Oceňuji jeho odpovědný přístup ke Svazu a rozhodnutí, které je plně v souladu s nepolitickou pozicí Svazu,” komentuje prezident Svazu průmyslu a dopravy ČR Jaroslav Hanák.

„Kooptovali jsme dva kvalitní kandidáty a věřím, že naši volbu schválí listopadová valná hromada,” doplňuje Hanák.

Tereza Řezníčková