Soutěž MANAŽER ROKU 2014 zná finalisty

Organizátoři na tiskové konferenci představili manažery působící v ČR, kteří postoupili do finále.

DSC 00371

Sedmasedmdesát finalistů 22. ročníku soutěže MANAŽER ROKU 2014 koncem března vybrala hodnotitelská komise. Národní komise z nich vybere vítěze, jejichž slavnostní vyhlášení proběhne 23. dubna v rámci Dne úspěšných manažerů a firem v pražském Paláci Žofín za účasti předních představitelů českého politického i ekonomického života. Galavečer je součástí letošního Roku průmyslu a technického vzdělávání.

Soutěž MANAŽER ROKU každoročně vyhlašují Svaz průmyslu a dopravy ČR (SP ČR), Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR (KZPS) a Česká manažerská asociace (ČMA), která je současně jejím realizátorem. Jejím cílem je vyhledat a zviditelnit špičkové manažery (včetně zahraničních) působící minimálně tři roky v ČR a ocenit jejich osobní přínos k výkonnosti firem a ekonomiky. Od roku 1993 prošlo soutěží přes 1200 finalistů a titulem MANAŽER – MANAŽERKA ROKU bylo oceněno 53 osobností. Letošním mottem soutěže je „Prestiž-inspirace-úspěch v Roce průmyslu a technického vzdělávání“.

Rok průmyslu a technického vzdělávání vyhlásil letos SP ČR a připojili se k němu vyhlašovatelé soutěže i řada manažerů. Vedle toho SP ČR a ČMA slaví letos čtvrtstoletí svého vzniku.

Bližší informace o finále soutěže najdete v tiskové zprávě.

 

Jiří Janda
/
kategorie Tiskové zprávy
zpět