Fórum Industriale debatovalo o zlomech v životě firem

Podnikatelé se sešli v centrále SP ČR s personalisty a odborníky na Fóru přispěvatelů.

DSC 00881

Budova Svazu průmyslu a dopravy ČR (SP ČR) byla 9. dubna dějištěm setkání majitelů a ředitelů firem, personalistů a zástupců SP ČR, Unie zaměstnavatelských svazů ČR, ministerstva školství a ministerstva průmyslu a obchodu na Fóru přispěvatelů uspořádaném Fórem Industriale.

Cílem setkání bylo vzájemné sdílení reálných příběhů ze života firem, které prošly zásadním zlomem a jejichž zástupci byli ochotni se o použité know-how a poznatky z této zkušenosti podělit. Vystoupení přednášejících a závěry z diskuze budou podkladem pro vytvoření know-how založeného na dokazatelné praxi a obohaceného o inovativní řešení z konkrétních firem.

Podrobnosti najdete v tiskové zprávě organizátorů. Fórum Industriale na základě interních šetření a ve spolupráci s přispěvateli formulovalo svá zjištění a doporučení.

Fórum Industriale (FI) je nekomerční platforma firem a vzdělavatelů zaměřená na zjišťování aktuálních potřeb podniků v oblasti rozvojového, manažerského či interního odborného vzdělávání uvnitř firem. Záměrem FI je vytvořit prostor ke sdílení reality firemních praxí a k propojení aktuálních rozvojových potřeb výrobních firem a trhu poskytovatelů vzdělávání tak, aby nabízené vzdělávací produkty přinášely funkční odpovědi na aktuální rozvojové požadavky výrobní sféry. FI funguje s odbornou garancí SP ČR a pod záštitou ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a ministerstva průmyslu a obchodu.

Jiří Janda
/
kategorie Tiskové zprávy
zpět