MANAŽEŘI ROKU: Beneš a Ceralová Petrofová

Vítězi soutěže se stali generální ředitel ČEZ Daniel Beneš a ředitelka společnosti PETROF Zuzana Ceralová Petrofová.

DSC 02971

V paláci Žofín v Praze byly 23. dubna 2015 za účasti prezidenta republiky Miloše Zemana, členů vlády a 400 předních manažerů vyhlášeny výsledky letošního, již 22. ročníku soutěže MANAŽER ROKU 2014. Soutěž vyhlašují Svaz průmyslu a dopravy ČR, Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR a Česká manažerská asociace.

Absolutními vítězi letošního ročníku se stali a titul Manažer a Manažerka roku získali Daniel Beneš, předseda představenstva a generální ředitel společnosti ČEZ a Zuzana Ceralová Petrofová, jednatelka a ředitelka společnost PETROF. Pomyslnou štafetu předali svým nástupcům Manažer roku 2013 Karel Žďárský a Manažerka roku 2013 Jaroslava Valová.

Oceněným poblahopřál prezident ČR Miloš Zeman, pod jehož záštitou se soutěž koná. Ocenění nejlepším manažerům předávali 1. místopředseda vlády a ministr financí Andrej Babiš, místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovace Pavel Bělobrádek, ministr zahraničních věcí Lubomír Zaorálek, ministr životního prostředí Richard Brabec, místopředseda Senátu Parlamentu ČR Přemysl Sobotka. Další informace jsou uvedeny v tiskové zprávě, fotografie účastníků ceremoniálu najdete ve fotogalerii.

Do Síně slávy soutěže byl uveden odborník na strategické plánování Zdeněk Souček, organizátoři MANAŽERA ROKU rovněž vyhlásili výsledky studentské soutěže o nejlepší esej, jejímž vyhlášením se připojili ke kampani Rok průmyslu a technického vzdělávání.

Jiří Janda
/
kategorie Tiskové zprávy
zpět