Zástupce SP ČR předal cenu nejlepší průmyslové zóně

Týden investic agentury CzechInvest byl součástí aktivit Roku průmyslu a technického vzdělávání.
Czechinvest 394

Zástupci strategické průmyslové zóny Triangle převzali 28. května v pražském paláci Žofín z rukou člena představenstva Svazu průmyslu a dopravy ČR (SP ČR) Petra Jonáka ocenění Podnikatelská nemovitost roku 2014 v kategorii Průmyslová zóna roku. Vyhlášení výsledků soutěže Investor a podnikatelská nemovitost roku 2014 bylo součástí Týdne investic, který zorganizovala agentura CzechInvest a jehož hlavním partnerem byl SP ČR.

Role hlavního partnera Týdne investic se SP ČR ujal proto, že jeho aktivity korespondují se záměry jeho kampaně Rok průmyslu a technického vzdělávání, kterou SP ČR vyhlásil na letošní rok. V rámci Týdne investic proto podpořil desítku exkurzí žáků základních a středních škol do průmyslových firem v řadě regionů ČR.

Výčet konkrétních škol a firem, které se exkurzí zúčastnily, je uveden na internetové stránce organizátorů. Podrobnosti najdete v tiskové zprávě, informacích o soutěži a výčtu vítězů jednotlivých kategorií.

Jiří Janda