Jaroslav Hanák byl oceněn Medailí Jiřího z Kunštátu a Poděbrad

IMG 6484

Prezident Svazu průmyslu a dopravy ČR Jaroslav Hanák obdržel prestižní ocenění – „Medaili Jiřího z Kunštátu a Poděbrad, krále českého, za přínos v oboru a k integraci v rámci Evropy“, kterou mu udělil ministr průmysl a obchodu Jan Mládek.

Medaili převzaly z rukou ministra na základě rozhodnutí jedenáctičlenného nominačního výboru i další osobnosti. Oceněni byli přední česká architektka a designérka Eva Jiřičná, majitel tradiční české značky stavebnic Merkur Toys Jaromír Kříž, kybernetik a předseda Výzkumné rady Technologické agentury ČR Vladimír Mařík, předseda představenstva Francouzsko-české obchodní komory Constantin Kinský, emeritní National Executive evropského centra Honeywell v Brně Jaroslav Doležal a výzkumný pracovník Jiří Švéda z ČVUT.

„Nesmírně si vážím tohoto ocenění. Chápu ho nejen jako ocenění pro mě osobně, ale i pro celý Svaz průmyslu a dopravy ČR,“ uvedl Jaroslav Hanák při přebírání medaile. Jak také poznamenal, „je dobře, že ceny přebírají nejen sportovci a umělci, ale i vynikající a úspěšní podnikatelé“ s poukazem na státní vyznamenání 28. října a další ocenění. Podrobnosti najdete v tiskové zprávě.

Jiří Janda
/
kategorie Tiskové zprávy
zpět