Zaměstnavatelem roku je ArcelorMittal

Letošní ročník výročních cen byl součástí kampaně Rok průmyslu a technického vzdělávání.

19 Zaměstnavatel roku

Na slavnostním večeru v Národní technické knihovně v Praze byly 16. června uděleny výroční ceny Klubu zaměstnavatelů - tituly Sodexo Zaměstnavatel roku a také ceny v dalších kategoriích. Letošní ročník se přihlásil k podpoře Roku průmyslu a technického vzdělávání, takže vyhlášení doprovázela konference „Vychovávají nám školy kvalitní talenty?“ spojená s Festivalem inspirace spolupráce škol a zaměstnavatelů.

Dvě nejvyšší kategorie obsadil průmysl a automobilový sektor – ArcelorMittal Ostrava zvítězil v kategorii nad 5.000 zaměstnanců, Hyundai Motor Manufacturing Czech pak v kategorii do 5.000. Progresivním zaměstnavatelem do 500 zaměstnanců je pro rok 2015 JABLOTRON ALARMS. 

Vítězství v kategorii Zaměstnavatel roku 2015 nad 5.000 zaměstnanců okomentoval Jan Rafaj, ředitel pro personalistiku a vnější vztahy, ArcelorMittal Ostrava a viceprezident Svazu průmyslu a dopravy ČR: „Za silné stránky společnosti považujeme například vysokou úroveň a různorodost poskytovaných benefitů, rozvojové aktivity pro zaměstnance a důraz na kariérní posuny z interních zdrojů, které u nás pokrývají jak bílé, tak i modré límečky, což nás řadí na špičku v České republice. Jsem přesvědčený, že výsledek v sobě nese i kus srdce, které do firmy většina zaměstnanců vkládá, personalisté tomu říkají vysoká angažovanost zaměstnanců“.

Podrobnosti jsou spolu se seznamem oceněných uvedeny na webu organizátorů.

 

Jiří Janda
/
kategorie Tiskové zprávy
zpět