Ve finále 23. ročníku soutěže MANAŽER ROKU 70 osobností

DSC 0554

Na tiskové konferenci 12. dubna byli představeni manažeři působící v České republice, kteří postoupili mezi finalisty 23. ročníku soutěže MANAŽER ROKU 2015. Sedmdesát finalistů do konce března vybrala Hodnotitelská komise. Národní komise z nich vybere 20. dubna vítěze, jejichž slavnostní vyhlášení proběhne 21. dubna v rámci Dne úspěšných manažerů a firem v pražském Paláci Žofín za účasti stovek manažerů a předních představitelů českého politického i ekonomického života, zejména zástupců vlády. Záštitu nad soutěží má prezident republiky Miloš Zeman, jehož účast se očekává.

Soutěž MANAŽER ROKU každoročně vyhlašují Svaz průmyslu a dopravy ČR (SP ČR), Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR (KZPS) a Česká manažerská asociace (ČMA), která je současně jejím realizátorem. Jejím cílem je vyhledat a zviditelnit špičkové manažery (včetně zahraničních) působící minimálně tři roky v ČR a ocenit jejich osobní přínos k výkonnosti firem a ekonomiky. Od roku 1993 prošlo soutěží 1300 finalistů a titulem Manažer – Manažerka roku bylo oceněno 55 osobností. Letošním mottem soutěže je „Prestiž-inspirace-úspěch“.

Bližší informace najdete v tiskové zprávě a v anketě mezi finalisty soutěže.

PŘEHLED VŠECH FINALISTŮ SOUTĚŽE

Jiří Janda