Zavřít

Velvyslanci EU navštívili Moravskoslezský kraj

1/1
U příležitosti začátku předsednictví Česka v Radě Evropské unie přivítal Svaz průmyslu a dopravy ČR ve spolupráci s Moravskoslezským krajem představitele Výboru stálých zástupců členských států v Radě EU (tzv. COREPER I). Během třídenní návštěvy jim Svaz průmyslu představil historii, současnost i budoucnost průmyslu v Moravskoslezském kraji, jednoho z nejprůmyslovějších regionů střední a východní Evropy. Stálí zástupci členských států EU tak přímo zažili, jakou transformací kraj prošel a stále ještě prochází od éry těžkého průmyslu směrem k moderní výrobě a udržitelnosti. Více v článku na našem webu: https://www.spcr.cz/news/15462-sp-cr-predstavil-transformaci-ceskych-firem-velvyslancum-euU příležitosti začátku předsednictví Česka v Radě Evropské unie přivítal Svaz průmyslu a dopravy ČR ve spolupráci s Moravskoslezským krajem představitele Výboru stálých zástupců členských států v Radě EU (tzv. COREPER I). Během třídenní návštěvy jim Svaz průmyslu představil historii, současnost i budoucnost průmyslu v Moravskoslezském kraji, jednoho z nejprůmyslovějších regionů střední a východní Evropy. Stálí zástupci členských států EU tak přímo zažili, jakou transformací kraj prošel a stále ještě prochází od éry těžkého průmyslu směrem k moderní výrobě a udržitelnosti.