Přečtěte si program letošního Sněmu SP ČR

Svaz průmyslu a dopravy letos svůj tradiční Sněm odvysílá 5. října online z virtuálního studia v Praze. Reaguje tak na aktuální epidemiologickou situaci a rostoucí počet nakažených onemocněním COVID-19. Členové Svazu průmyslu a dopravy se ale budou moct Sněmu aktivně zúčastnit díky speciálně připravenému webovému rozhraní.

Prioritou Svazu průmyslu je při pořádání svého každoročního Sněmu dbát na bezpečnost a ochranu zdraví. Proto se ho rozhodl letos mimořádně přenést do online prostředí. Obsah nejdůležitější akce Svazu průmyslu se i přes její změněný formát nezmění. Svou osobní účast přislíbil i tentokrát předseda vlády ČR Andrej Babiš. Svaz průmyslu a dopravy ČR také ocení vybrané průmyslové firmy a poprvé předá i Cenu za Průmysl 4.0.

Členové Svazu průmyslu i veřejnost budou Sněm moci sledovat z pohodlí domova u svých počítačů. Díky virtuálnímu řešení navíc můžou s vládou diskutovat jako každý rok. Členové Svazu průmyslu a dopravy se do virtuálního prostředí přihlásí pomocí unikátního kódu, díky kterému budou moct pokládat dotazy do diskuze formou chatu. Pro veřejnost bude kompletní Sněm přenášet Česká tisková kancelář na svých stránkách ceskenoviny.cz.

A jaký bude kompletní program letošního virtuálního Sněmu Svazu průmyslu a dopravy?

Snem SPCR 2020 10 05 program online

kategorie MSV
zpět