Svaz chemického průmyslu České republiky, z.s.

Svaz chemického průmyslu České republiky (dále jen SCHP ČR) byl založen v roce 1992 jako dobrovolné sdružení výrobních, obchodních, projekčních, výzkumných a konzultačních organizací, které mají vztah k chemickému, farmaceutickému a petrochemickému průmyslu a k průmyslu zpracování plastických hmot a pryže. Z původních 37 společností jich nyní SCHP ČR sdružuje více než sto a jeho členové reprezentují více než 60 % pracovníků tohoto oboru a více než 70 % celkové výroby výše zmíněných průmyslových odvětví.

SCHP ČR spolupracuje v rámci České republiky se Svazem průmyslu a dopravy a s dalšími organizacemi, sdružujícími společnosti různých oborů chemické výroby, jako jsou Svaz zpracovatelů plastů, Česká asociace farmaceutických firem, Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu a Česká asociace výrobců mýdel a detergentů.

SCHP ČR je od června 2001 řádným členem Rady sdružení evropského chemického průmyslu (CEFIC) a je členem evropského sdružení zaměstnavatelů v chemickém průmyslu ECEG. SCHP ČR navázal a udržuje řadu kontaktů a spolupracuje s obdobnými zahraničními svazy, především ze zemí západní a střední Evropy a členské organizace jsou členy celé řady dalších evropských i světových asociací, působících v jednotlivých oborech chemické výroby, např. EuroChlor či Fertilizers Europe.
Rubeška 393/7
Vysočany
190 00 Praha
50.1107706N, 14.4950081E
IČO: 16193725
DIČ: CZ16193725
Tel.: 283 290 786

Další podrobné informace pouze pro členy Svazu

Přístup do neveřejné části Pouze pro členy svazu

Pokud uvedené údaje neodpovídají skutečnosti, prosím, obraťte se na správce členské základny prostřednictvím emailu: lcechova@spcr.cz

zpět